Powered By Blogger

duminică, 3 noiembrie 2019

Altharul lui Cronos, o certitudine

          Conform programului stabilit deja, cartea mea de poezie "Altharul lui Cronos" va fi lansată la Târgul de Carte Gaudeamus, vineri, 22 noiembrie, la ora 14:30. Volumul este prefațat de prof. Mihaela Grădinariu și va apărea la Ed. Sud cu sprijinul Asociației pentru
Cultură și Tradiție Istorică Bolintineanu (ACTIB). Așteptând cu nerăbdare ieșirea ei de sub tipar, pot să vă arăt doar variante ale copertelor aflate în lucru. Din prefața scrisă cu mare atenție și la obiect de prof. Mihaela Grădinariu nu vă dezvălui astăzi decât un fragment care va fi prezent pe coperta a IV-a:
"Volumul de față se constituie într-o formă de eludare a destinului saltimbanc și se arată lectorului ca o cale de acces spre un paradis în care unicul stăpân e cititorul, vegheat de păstrătorul tainelor lui Cronos: poetul. Un poet angajat în scrierea unui scenariu de mântuire a întregii lumi, prin cuvânt, prin cuvinte, din arderea de tot a cărora răzbate nostalgia după timpul sacru și după matricea universală a triadei adevăr-bine-frumos". Mulțumesc și pe această cale prof. Mihaela Grădinariu și ACTIB pentru realizarea acestei cărți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu